Thuis ProductenZonnepaneel Photovoltaic Systeem

50200mm de Ondergrondse Elektrokabel van de Buispijp voor Zonnepaneel het Opzetten Toebehoren

Certificaat
China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd certificaten
China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

50200mm de Ondergrondse Elektrokabel van de Buispijp voor Zonnepaneel het Opzetten Toebehoren

50200mm de Ondergrondse Elektrokabel van de Buispijp voor Zonnepaneel het Opzetten Toebehoren
50200mm de Ondergrondse Elektrokabel van de Buispijp voor Zonnepaneel het Opzetten Toebehoren 50200mm de Ondergrondse Elektrokabel van de Buispijp voor Zonnepaneel het Opzetten Toebehoren 50200mm de Ondergrondse Elektrokabel van de Buispijp voor Zonnepaneel het Opzetten Toebehoren

Grote Afbeelding :  50200mm de Ondergrondse Elektrokabel van de Buispijp voor Zonnepaneel het Opzetten Toebehoren

Productdetails:
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: LP SOLAR
Certificering: ISO 9001
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100M
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Broodje of pallet
Levertijd: 5~15 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 10000000 km per Dag

50200mm de Ondergrondse Elektrokabel van de Buispijp voor Zonnepaneel het Opzetten Toebehoren

beschrijving
Naam: De ondergrondse Elektropijp van de Buiskabel Materiaal: PE
Kleur: Zwart Vorm: Broodjespijp
Lengte: 50~200mm per broodje Certificaat: ISO 9001
Hoog licht:

50mm ondergrondse buispijp

,

200mm ondergrondse buispijp

,

de elektropijp van de kabelbuis

De ondergrondse Elektropijp van de Buiskabel voor Zonnepaneel het Opzetten Toebehoren

 

Wordt PE golfpijp, d.w.z. plastic beschermende die koker van polyethyleenmateriaal wordt uitgedreven, ook genoemd golfpijp omdat zijn binnen en buitendelen ringvormig golf zijn. Het beschermt de kabel tegen schade. Goede slijtageweerstand en corrosieweerstand. Het toepassingsgebied is: Gemeentelijke Techniek, ondergrondse drainage en riolering in woonwijken; Ingebedde pijpleiding van snelweg; Watervoorziening en drainage voor irrigatie en watermilieubescherming; De chemische industrie en de mijnbouw worden gebruikt voor vloeibaar vervoer.

 

Eigenschappen & Voordelen

  • Goede flexibiliteit: het product wordt gevormd als een speciale draad, die vrij rond hindernissen kan buigen. PE de koolstofpijp is geschikt voor bouw.
  • Snak enige lengte: de enige lengte van PE koolstofpijp wordt naar believen bepaald door de gebruiker, om de verbindingshaven te verminderen, die de bouw en het geschikte onderhoud kan snel maken.
  • Lichtgewicht: korter dan cementeer pijp, de vaste pijp van het lengtegietijzer, staalpijp en de vaste pijp van lengtepvc zijn licht in gewicht, gemakkelijk om arbeidsintensiteit te behandelen en te verminderen.
  • Met hoge weerstand: de speciale ingepaste fysieke vorm van het product maakt het hoge samenpersende sterkte hebben, en PE de koolstofpijp zal niet misvormd worden onder zware druk.

FAQ

Q: Ik niet dit product op uw catalogus, kunt kunt u dit product voor me maken vinden?

A: Onze catalogus kan de belangrijkste goederen, en geen veel detail over de toebehoren slechts tonen. Gelieve te laten ons weten welk product u nodig hebt, en hoeveel u wilt.

 


Q: Kunt u steekproeven verstrekken?

A: Ja, kunnen wij steekproef aanbieden voor het controleren.

 

Als PV onderneming, Lipu-heeft het Metaal zich op R&D, de productie en de verkoop van zonne opzettend systeem en PV kaders geconcentreerd. wegens Lipu heeft het Metaal een professioneel ontwerp en een ontwikkelingsteam, zodat heeft het bijna 17 binnenlandse en buitenlandse productoctrooien tot dusver verkregen. Professioneel productie en QC team, dat de kwaliteit van strikt grondstoffen aan geëindigd - productenovereenstemming met de normen van het de kwaliteitssysteem van ISO9001 internationale controleert.

Het Lipumetaal kan niet alleen conventionele PV produceren opzettend systeemproducten en toebehoren, maar ook kan het ontwerp aanbieden dat aan de aangepaste behoeften zal voldoen. Volgens de situatie van verschillende projecten, Lipu-zal het Metaal aangepaste opzettende systeemoplossingen verstrekken. Van bij het begin van het kopen van Lipu-Metaal, kunnen de klanten van een reeks genieten van het steunen van de diensten, met inbegrip van gebiedsonderzoek, meting & berekening, ontwerp, installatiesteun en de naverkoopdienst.

 

De steekproef toont

50200mm de Ondergrondse Elektrokabel van de Buispijp voor Zonnepaneel het Opzetten Toebehoren 050200mm de Ondergrondse Elektrokabel van de Buispijp voor Zonnepaneel het Opzetten Toebehoren 150200mm de Ondergrondse Elektrokabel van de Buispijp voor Zonnepaneel het Opzetten Toebehoren 2

 

Ongeveer L.P. Zonne
• Van het Lipumetaal (Jiangyin) Co., Ltd werd eerder voordien genoemd Leapton-Metaal (Suzhou) Co., Ltd;
• 30 november, 2018, Lipu-gevestigd Metaal (Jiangyin werd), de fabriek opnieuw gevestigd van Suzhou aan Jiangyin;
• De nieuwe fabriek behandelt een gebied van ongeveer 21.300 vierkante meters;
• De jaarlijkse capaciteit van 500MW voor het opzetten van systeem en 500MW voor aluminiumkaders;
• Het Lipumetaal heeft 17 productoctrooien tot dusver verkregen.

Ongeveer Fabriek

Grondstoffengebied Materieel gebied Scherp gebied Productingsgebied Bemonsteringsgebied
CPT-van de de Parkeerplaats Zonnemodule van Aluminium Zonnecarport Zonne Opzettende Structuur 1 CPT-van de de Parkeerplaats Zonnemodule van Aluminium Zonnecarport Zonne Opzettende Structuur 2 CPT-van de de Parkeerplaats Zonnemodule van Aluminium Zonnecarport Zonne Opzettende Structuur 3 CPT-van de de Parkeerplaats Zonnemodule van Aluminium Zonnecarport Zonne Opzettende Structuur 4 CPT-van de de Parkeerplaats Zonnemodule van Aluminium Zonnecarport Zonne Opzettende Structuur 5
Pre-installeer gebied Wahouse 1 Verpakkingsgebied Beëindig W.H. 2 Ladingsgebied
CPT-van de de Parkeerplaats Zonnemodule van Aluminium Zonnecarport Zonne Opzettende Structuur 6 CPT-van de de Parkeerplaats Zonnemodule van Aluminium Zonnecarport Zonne Opzettende Structuur 7 CPT-van de de Parkeerplaats Zonnemodule van Aluminium Zonnecarport Zonne Opzettende Structuur 8 CPT-van de de Parkeerplaats Zonnemodule van Aluminium Zonnecarport Zonne Opzettende Structuur 9 CPT-van de de Parkeerplaats Zonnemodule van Aluminium Zonnecarport Zonne Opzettende Structuur 10

 

 

Contactgegevens
Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd

Contactpersoon: Wang

Tel.: 18961678589

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)