Thuis

Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Onthaal aan L.P. ZONNE!China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

                                            

 

 

 

Het L.P. ZONNE bestaat uit de Energieco. van Jiangyin Lipu, Ltd en Lipu-Metaal (Jiangyin) Co., Ltd.

 

De modulefabriek - de Energieco. van Jiangyin Lipu, Ltd werd opgericht in 2015, dat zich op de productie en de verkoop van de zonnemodules concentreert. Met de meest geavanceerde geautomatiseerde productielijn in de wereld, is de module jaarlijkse capaciteit 500MW en de jaarlijkse verkoop heeft 75 miljoen dollar overschreden.

 

De Zonne het opzetten fabriek-- Van het Lipumetaal (Jiangyin) Co., Ltd was pervious geroepen „Leapton-Metaal (Suzhou) Co., Ltd“. En bewogen van Suzhou aan Jiangyin in 2018. Het is gespecialiseerd in R&D, productie en verkoop van zonne opzettend systeem en paneelkader. Tot dusver, heeft het bijna 17 die octrooien verkregen, aan Japan, Vietnam, Singapore, Filippijnen, Zuid-Amerika, Afrika etc. worden verscheept. De jaarlijkse productiecapaciteit van paneelkader is 500MW, en de jaarlijkse productiecapaciteit van zonne opzettend systeem is ook 500MW.

 

Aan vraag-georiënteerde markt, zal het L.P. ZONNE u van exclusieve zonne photovoltaic systeemoplossingen voorzien!

 

OPDRACHT

Om onze klantenpv modules en opzettende systemen van concurrerende prijzen, plus eminente technische ondersteuning en klantenservice te voorzien.

 

STRATEGIE

Marktgericht door het aanbieden van Aangepaste producten en de diensten en geëngageerd aan schone energieoplossingen te leveren om een unieke positie in de markt te handhaven.

 

VISIE

Het L.P. Zonne streeft ernaar die een overzichtstechnologie te handhaven op groene energie door de internationaal-standaardproducten wordt gebaseerd op de markt te brengen die door een 25-jaar garantie en een opmerkelijke technische ondersteuning worden gesteund.

 
 
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

LIPU-METAALontwikkeling 

2016-02-04 Lipu-Metaal (Suzhou) Co., Ltd werd opgericht in Kunshan;

 

2018-11-30 Lipu-Metaal (Jiangyin) Co., Ltd werd opgericht in Jiangyin;

 

2019-11-04 Lipu-Metaal (Jiangyin) voor het eerste productoctrooi wordt toegepast aan SIPO die;

 

2020-05-14 Lipu-het Metaal (Jiangyin) is onafhankelijk beoordeeld en geweest volgzaam met de vereisten van ISO9001: 2015;

 

2020-12-15 Lipu-het Metaal (Jiangyin) kreeg de AS/NZ-1170.2:2011certificatie;

 

2022-10-12 Lipu-het Metaal (Jiangyin) verkreeg de titel van „High-tech onderneming“;

 

2022-12-22 Lipu-het Metaal (Jiangyin) verkreeg de titel van „Groene fabriek“;

 

2023-03-06 Lipu-het Metaal (Jiangyin) kreeg de Ce-certificatie;

 

Gaat… verder

 

Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Merken : L.P. ZONNE

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 12-15 million

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 70% - 80%

Category: Green factory

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Certificaten China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Certificaten China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Certificaten China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Certificaten China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Certificaten China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Certificaten China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Certificaten China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Certificaten China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Certificaten China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Certificaten China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Certificaten China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Certificaten China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Certificaten China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Certificaten China Lipu Metal(Jiangyin) Co., Ltd Certificaten